top of page

Betaling

Alle våre priser er oppgitt inkludert merverdiavgift og når man har tastet inn ønsket leveringmetode, så vises den samlede totalprisen inkluderer alle avgifter, gebyrer og leveringskostnader. Kjøpsvilkår, ordrebekreftelse og annen informasjon relatert til din bestilling er på norsk. Vi tar forbehold om trykkfeil og endringer i priser og vareutvalg.

Kjøper kan velge mellom å betale med Visa,

Mastercard, Vipps,Diners, Maestro, Amex, Visa Elektron,

Discover og Paypal

Ved betaling i nettbutikken blir kjøpssummen trukket i bestillingsøyeblikket. Ved kjøp av møbler som skal lages/produseres blir betalingen ansett som forskuddsbetaling. 

 

Mindreårige kan kjøpe varer over internett dersom de selv råder over midlene. Det er ikke tvilsomt at midler på bankkontoen til en mindreårig i utgangspunktet er stilt til rådighet for vedkommende dersom den mindreårige har fått utstedt et bankkort som er knyttet til den aktuelle kontoen. Vergen må gi sitt samtykke for at banken skal kunne aktivere en mindreårigs bankkort for kjøp over internett.

Er kjøperen under 18 år, kan vedkommende ikke betale for varen med etterfølgende faktura. Det er fordi en mindreårig ved etterfølgende betaling vil stifte gjeld, noe som er forbudt etter vergemålsloven § 9, jf. § 40 [5].

Salgsbetingelser

Generelt

Service

bottom of page