top of page

Nysgjerrig på trendene for møbler og interiør 2023?

Etter en tid med koronapandemi og usikkerhet, så har vi naturlig nok brukt mer tid i hjemmet vårt og innsett viktigheten med å trives i eget hjem, Vi ser at det den lune og varme stilen har kommet i fokus. Interiørtrendene for 2023 handler om godt håndverk, kvalitet og design. 2023 er et år med retur fra 60 og 70- talls påvirkninger og 90-tallet med naturlige farger og materialer.


Gylne metaller som messing og kobber inkluderes i designet på møbler og

interiør. Metallet gir en ekstra touch, og et eksklusivt preg på innredningen. Vi ser at den matte og naturlige metall finishen er mest foretrukket.

Bruken av metall har vært mye å se i det moderne hjemmet, men p.g.a. at det har kommet flere typer finisher på markedet, så ser vi at det blir produsert møbler og interiør i mer tidløse, tradisjonelle og klassiske hjem også."Sydney serien vår fra Kristensen Furniture er et godt eksempel på en serie som integrerer spennende detaljer i metall med trematerialer i naturlige finisher. Serien passer i et moderne og tidløst hjem.Årets trendfarger innenfor maling og innredning er i hovedsak naturlige jordfarger som dempet grønn, myke gule og oransje toner som skaper en ro og varme hjemmet vårt.

Foto: JotunÅrets aksentfarger på interiør er rød og blå som gir en kontrast til de dempede jordfargene. Hvis du er litt redd for å skape for fargerike kontraster i hjemmet ditt, så kan du ta i bruke ulike mønstre og teksturer på interiøret for å gjøre innredningen mer spennende.Organiske former på møbler og interiør er med på å mykne opp stilen på innredningen vår. Det lyse treverket som vi har sett mye av fra de tidligere årene får nå en mørkere og varmere nyanse.


Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page