top of page

Hvorfor bruke boligstyling?

Hvorfor bør man benytte seg av boligstyling når det gjelder salg av bolig?

Boligmarkedet øker stadig i Norge, det er stadig fler som velger å kjøpe egen bolig fremfor å leie bolig. Dette fører til at Nordmenn bruker mer penger på interiør og møbler, kontra andre land. I Norge er vi veldig opptatt av interiør og innredning av hjemmet, faktisk så er Norge et av landene som bruker mest penger på oppussing og interiør i hjemmet hvert år.


Så dette er et av hovedgrunnene til hvorfor man bør benytte seg av boligstyling når det gjelder salg av bolig. Når vi drar på visning av en bolig, ønsker vi å se for oss drømmehjemmet.Tips til hvordan man kan innrede boligen før et salg.Hvordan fange interessen til forbrukeren?


  • Et førsteinntrykk kan bety vinn eller forsvinn. Vi bruker faktisk noen sekunder på å danne oss et inntrykk om hvordan resten av boligen ser ut når man står på utsiden. Derfor er det viktig å skape et godt første inntrykk for å fange kundens oppmerksomhet gjennom resten av visningen.


  • fang oppmerksomheten til kunden med smakfulle bilder og, velg interiør som passer til boligen.


  • Pass på at det ikke er for mye ting i boligen, prøv gjerne å hold det litt minimalistisk. Har man for mye ting i boligen blir det fort forstyrrende elementer i bildene, det kan fort se rotete ut, og man klarer ikke helt og se størrelsen på rommet i boligen.


99 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page